Desinfiointisiivous

Siivous Solina

Desinfiointisiivous estää tautien leviämistä. Poistamme tehokkaasti taudinaiheuttajat kaikilta kosketus- ja tarttumapinnoilta. Miten voimme auttaa sinua? Täytä ilmainen kartoitus tai soita meille 040 934 6692.

TAI SOITA 040 934 6692

Estä tautien leviäminen

Desinfiointisiivous estää tautien leviämistä. Poistamme tehokkaasti taudinaiheuttajat kaikilta kosketus- ja tarttumapinnoilta. Desinfiointisiivouksessa käytämme desinfioivia puhdistusaineita ja puhdistamme huolellisesti kaikki kosketuspinnat. Tämä auttaa ehkäisemään tautien leviämistä.

Voit turvallisin mielin nauttia puhtaasta kodistasi tai toimitiloistasi.

Desinfiointisiivous on tärkeässä osassa koronatartuntaepäilyn ja koronatartunnan tilanteessa tai muissa helposti tarttuvissa viruksissa. Työntekijät on perehdetetty toimimaan TTL:n ja THL:n ohjeiden mukaan. Teemme myös ylläpitosiivouksen kohteissa tehostettua lisäsiivousta, ehkäisemään taudinaiheuttajien leviämistä. Tämä tietenkin silloin, kun desinfiointisiivous ei ole vielä tarpeellinen.

Aseptinen työskentely

Aseptinen työskentely siivoustyössä tarkoittaa, että noudatamme erityistä huolellisuutta, kun poistamme likaa ja poistaessamme likaa, vältämme lian levittämistä. Kun siivous suoritetaan aseptista työjärjestystä noudattaen, suoritusjärjestys ja puhdistaminen tapahtuvat aina edeten puhtaasta likaisempaan pintaan ja ylhäältä alaspäin edeten esim. ensin siivoamme toimistotilat ja vasta näiden jälkeen siirrymme WC- tiloihin tekemään siivoustyötä. Siivoojamme noudattavat myös aseptista omatuntoa ja puhdistavat pinnat vaikkei niillä olisi näkyvää likaa. Kosketuspintoja, kuten ovien kahvoja, valokatkaisijoita, kaiteita ja muita tartuntapintoja puhdistetaan useasti.

Katso hinnastomme | Täytä siivoustarvekartoitus

Desinfiointisiivous Siivous Solina | Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame, Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Äänekoski

Miten voimme auttaa sinua?

Täytä ilmainen siivoustarpeesi kartoitus tai soita meille 040 934 6692.

Siivous Solinan toiminta-alueena on Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame,
Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen ja Äänekoski.

Tee ilmainen tarvekartoitus

Miten voimme auttaa sinua, perhettäsi tai yritystäsi?
Täytä ilmainen tarvekartoitus tai soita meille  040 934 6692

Muista kotitalousvähennys!

Kun teetät työn ennakkoperintärekisteriin merkityllä yrityksellä laskua vastaan, on vähennettävä määrä 40 % laskutetusta työstä. Vähennyksen enimmäismäärä on 3500 euroa (2022). Vähennys on henkilökohtainen, joten puolisot voivat saada vähennystä yhteensä 7000 euroa vuodessa. Omavastuun osuus on 100 euroa henkilöä kohden. Mikäli vähennyksen määrä ei ylitä yhden hengen enimmäismäärää, sitä ei kannata jakaa puolisoiden kesken, koska omavastuu vähennetään silloin kahteen kertaan.

Kotitalousvähennyksen voi käyttää kotisiivous- ja kodinhoitopalveluihin. Sopimusasiakkaamme saavat vuoden alussa koosteen jossa on kaikki tieto mitä verovähennyksen tekemiseen tarvitset.

PALVELUALUEEMME
Solina palvelee Keski-Suomen alueella. Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame, Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Äänekoski.

Käyntiosoite:
Kiinteistöpalvelu Solina Oy
Halmekatu 6
40340 JYVÄSKYLÄ

Postiosoite:
Kiinteistöpalvelu Solina Oy
Alimmaisentie 146
41140 KUIKKA

Y-tunnus: 2139869-5

OTA YHTEYTTÄ!

info@siivoussolina.fi
040 934 6692
→ Täytä siivoustarvekartoitus
→ Täytä kotipalvelujen tarvekartoitus
→ Omavalvontasuunnitelma
→ Siivouksen yleiset sopimusehdot
→ Tietosuojaseloste

Kiinteistöpalvelu Solina Oy  2139869-5 ottaa ensisijaisesti laskut vain verkkolaskuna.

Verkkolaskuosoite: 003721398695
Operaattori: 003708599126 (OpenText)

Olemme SSTL Puhtausala ry:n jäsen

Logo