Desinfiointisiivous

Desinfiointisiivous estää tautien leviämistä. Poistamme tehokkaasti taudinaiheuttajat kaikilta kosketus- ja tarttumapinnoilta.

Miten voimme auttaa sinua?
Täytä ilmainen kartoitus tai soita meille 040 934 6692.

Estä tautien leviäminen

Desinfiointisiivous estää tautien leviämistä. Poistamme tehokkaasti taudinaiheuttajat kaikilta kosketus- ja tarttumapinnoilta. Desinfiointisiivouksessa käytämme desinfioivia puhdistusaineita ja puhdistamme huolellisesti kaikki kosketuspinnat. Tämä auttaa ehkäisemään tautien leviämistä.

Voit turvallisin mielin nauttia puhtaasta kodistasi tai toimitiloistasi. Samalla tuet Suomalaista työtä ja turvaat Suomalaisia työpaikkoja poikkeustilan aikana. 💙

desinfiointisiivous

Desinfiointisiivous on tärkeässä osassa koronatartuntaepäilyn ja koronatartunnan tilanteessa tai muissa helposti tarttuvissa viruksissa. Työntekijät on perehdetetty toimimaan TTL:n ja THL:n ohjeiden mukaan. Teemme myös ylläpitosiivouksen kohteissa tehostettua lisäsiivousta, ehkäisemään taudinaiheuttajien leviämistä. Tämä tietenkin silloin, kun desinfiointisiivous ei ole vielä tarpeellinen.

Aseptinen työskentely

Aseptinen työskentely siivoustyössä tarkoittaa, että noudatamme erityistä huolellisuutta, kun poistamme likaa ja poistaessamme likaa, vältämme lian levittämistä. Kun siivous suoritetaan aseptista työjärjestystä noudattaen, suoritusjärjestys ja puhdistaminen tapahtuvat aina edeten puhtaasta likaisempaan pintaan ja ylhäältä alaspäin edeten esim. ensin siivoamme toimistotilat ja vasta näiden jälkeen siirrymme WC- tiloihin tekemään siivoustyötä. Siivoojamme noudattavat myös aseptista omatuntoa ja puhdistavat pinnat vaikkei niillä olisi näkyvää likaa. Kosketuspintoja, kuten ovien kahvoja, valokatkaisijoita, kaiteita ja muita tartuntapintoja puhdistetaan useasti.


Miten voimme auttaa sinua?

Täytä ilmainen siivoustarpeesi kartoitus tai soita meille 040 934 6692.

Siivous Solinan toiminta-alueena on Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame,
Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen ja Äänekoski.

Muista kotitalous­vähennys!

Kun teetät työn ennakkoperintärekisteriin merkityllä yrityksellä laskua vastaan, on vähennettävä määrä 40 % laskutetusta työstä. Vähennyksen enimmäismäärä on 3500 euroa (2022). Vähennys on henkilökohtainen, joten puolisot voivat saada vähennystä yhteensä 7000 euroa vuodessa. Omavastuun osuus on 100 euroa henkilöä kohden. Mikäli vähennyksen määrä ei ylitä yhden hengen enimmäismäärää, sitä ei kannata jakaa puolisoiden kesken, koska omavastuu vähennetään silloin kahteen kertaan.

Kotitalousvähennyksen voi käyttää esimerkiksi kotisiivous-, kodinhoito- tai senioripalveluihin. Sopimusasiakkaamme saavat vuoden alussa koosteen jossa on kaikki tieto mitä verovähennyksen tekemiseen tarvitset.

Tee ilmainen siivoustarvekartoitus

Miten voimme auttaa sinua, perhettäsi tai yritystäsi?
Täytä ilmainen siivoustarvekartoitus tai soita meille  040 934 6692

Siivouspalvelu Solina | Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame, Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Äänekoski.

SIIVOUKSET ALUEELLA:
Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame, Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Äänekoski.

OTA YHTEYTTÄ!

info@siivoussolina.fi
040 934 6692
→ Täytä tarvekartoituslomake
→ Omavalvontasuunnitelma

Laskutustiedot:
Onnen Matkat Oy, Y-tunnus 2139869-5
Alimmaisentie 146, 41140 KUIKKA
Verkkolaskuosoite ja OVT -tunnus: 003728348199
Välittäjän tunnus: BAWCFI22