Hajunpoistot

Siivous Solina

Ammattilaisten suorittamat hajunpoisto- ja saneerauspalvelut kiinteistön hajuongelmiin. Miten voimme auttaa sinua? Täytä ilmainen kartoitus tai soita meille 040 934 6692.

TAI SOITA 040 934 6692

Hajunpoistot

Kun kotikonstit (tuuletus ja etikka) eivät enää riitä on monesti ainut vaihtoehto tilata ammattitasoisesti suoritettu hajunpoisto-tai saneerauspalvelu kiinteistön hajuongelmiin.

Hajunpoistomenetelmiä ovat:

  • Hajujen muokkaaminen. Hajumolekyylit muokataan pysyvästi haisemattomiksi. Toimii välittömästi, jos aineet ja menetelmät ovat oikeat ja laadukkaat.
  • Hajunaiheuttajan hajottaminen entsyymeillä. Esimerkiksi virtsan ammoniakki hajoitetaan haisemattomaksi.
  • Hajujen hapettaminen. Hajut "poltetaan" lisähapen avulla. Vaatii reaktioaikaa ja saattaa hapettaa myös arkoja pintamateriaaleja.
  • Hajujen sulkeminen. Esimerkiksi savulle tai kreosootille (kivihiilipiki) haiseva betoniseinä käsitellään sulkumaalilla joka ei läpäise kaasuja.

Hajunpoisto räätälöidysti ja tekniikat valitaan kohteen mukaan

Jokainen haju ja kohde on erilainen. Käytämme joustavasti useita eri tekniikoita ja niiden yhdistelmiä. Pyrimmme valitsemaan aina mahdollisimman taloudelllisen , ympäristöystävällisen ja tehokkaan hajunpoistokäsittelyn.

Oikealla menetelmällä suoritettu hajunpoistokäsittely poistaa hajuhaitat ja takaa onnistuneen ja terveydelle turvallisen lopputuloksen.

Savun hajun poisto

Savun hajun poisto on monesti vaivalloinen urakka, sillä savun haju tarttuu todella helposti kaikkiin tekstiileihin ja pintamateriaaleihin. Välillä ei tarvita muuta kuin tukkeutunut savuhormi tai liedelle unohtunut ruoka. Kun etikka ja tuulettaminen eivät enää auta, tilaa ammattimainen hajunpoisto.

Tupakan hajun poisto

Tupakointi sisätiloissa on aina vahingollista pinnoille kuin tupakoitsijan terveydelle.

Tupakan savu ei kysy ulospääsyreittiä, vaan se tarttuu lähimpään pintaan ja silloin asunnon seinät, katot, ovet, kaapistot ja ikkunankarmit ovat koetuksella.

Pitkäaikainen tupakointi vahingoittaa pintoja pysyvästi ja näissä tapauksissa vaihtoehdot ovat seuraavat:

  • Tupakkapesu siihen soveltuvalla aineella
  • Otsonointi
  • Pintojen sulkumaalaus kapseloivalla pohjamaalilla.

Erittäin pahoissa kohteissa lattiatkin joudutaan uusimaan ja esimerkiksi keittiön kaapistot joudumme uusimaan, jos pintamateriaali ei lähde pesulla puhtaaksi, eikä pinta ei ole soveltuvainen maalaukselle.

Hajunpoisto asunnosta

Monissa tapauksissa tupakointi asunnossa on ollut vain väliaikaista tai sitä on harrastettu esimerkiksi parvekkeella tai kylpyhuoneessa.

Näissä tapauksissa pelkkä otsonointi ja parvekkeen tai kylpyhuoneen ODOR-X pesu riittää.
Joissakin tapauksissa tupakointi on ollut niin vähäistä, että pintamateriaalit asunnossa ovat täysin kunnossa, eikä tupakan tervajälkiä ole havaittavissa, mutta tupakan hajun voi silti aistia.
Sellaisissa kohteissa voi pelkkä otsonointi useammalla generaattorilla tehtynä riittää hajun poistamiseksi.

Miten voimme auttaa sinua?

Täytä ilmainen siivoustarpeesi kartoitus tai soita meille 040 934 6692.

Siivous Solinan toiminta-alueena on Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame,
Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen ja Äänekoski.

Tee ilmainen tarvekartoitus

Miten voimme auttaa sinua, perhettäsi tai yritystäsi?
Täytä ilmainen tarvekartoitus tai soita meille  040 934 6692

Muista kotitalousvähennys!

Kun teetät työn ennakkoperintärekisteriin merkityllä yrityksellä laskua vastaan, on vähennettävä määrä 40 % laskutetusta työstä. Vähennyksen enimmäismäärä on 3500 euroa (2022). Vähennys on henkilökohtainen, joten puolisot voivat saada vähennystä yhteensä 7000 euroa vuodessa. Omavastuun osuus on 100 euroa henkilöä kohden. Mikäli vähennyksen määrä ei ylitä yhden hengen enimmäismäärää, sitä ei kannata jakaa puolisoiden kesken, koska omavastuu vähennetään silloin kahteen kertaan.

Kotitalousvähennyksen voi käyttää kotisiivous- ja kodinhoitopalveluihin. Sopimusasiakkaamme saavat vuoden alussa koosteen jossa on kaikki tieto mitä verovähennyksen tekemiseen tarvitset.

PALVELUALUEEMME
Solina palvelee Keski-Suomen alueella. Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame, Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Äänekoski.

Käyntiosoite:
Kiinteistöpalvelu Solina Oy
Halmekatu 6
40340 JYVÄSKYLÄ

Postiosoite:
Kiinteistöpalvelu Solina Oy
Alimmaisentie 146
41140 KUIKKA

Y-tunnus: 2139869-5

OTA YHTEYTTÄ!

info@siivoussolina.fi
040 934 6692
→ Täytä siivoustarvekartoitus
→ Täytä kotipalvelujen tarvekartoitus
→ Omavalvontasuunnitelma
→ Siivouksen yleiset sopimusehdot
→ Tietosuojaseloste

Kiinteistöpalvelu Solina Oy  2139869-5 ottaa ensisijaisesti laskut vain verkkolaskuna.

Verkkolaskuosoite: 003721398695
Operaattori: 003708599126 (OpenText)

Olemme SSTL Puhtausala ry:n jäsen

Logo