Kotipalvelut

Siivous Solina

Lapsiperheen arki on ihanaa, mutta myös uuvuttavaa. Kädet ovat täynnä tekemistä koko ajan. Laske perheesi stressitasoa ja anna Solinan auttaa arjen askareissa, siivouksissa tai silloin kun lapsesi sairastuu.

Miten voimme auttaa sinun perhettäsi?
Täytä ilmainen kotiavun tarpeesi kartoitus tai soita meille.

TAI SOITA 040 934 6692

Lapsiperheiden kotipalvelu

Kotiapu Solinan lapsiperheiden kotipalvelu on tilapäistä perheen arjen tukemiseen tarkoitettua palvelua.  Tähän saat palvelusetelin tai maksupalvelusitoumuksen omasta kunnastasi/kaupungistasi.

Lapsiperheiden kotipalvelun tarkoituksena on vahvistaa perheiden hyvinvointia ja ennaltaehkäistä ongelmien syntymistä. Palvelua voivat saada sellaiset lapsiperheet, joilla on tarvetta lastenhoitoapuun tai välttämättömään kodinhoitoapuun.

Kotipalvelua annetaan yleensä sairauden, synnytyksen, vamman tai muun vastaavanlaisen toimintakykyä alentavan syyn tai muun erityisen elämäntilanteen perusteella.

Palvelumme

Solinan kotipalvelut ovat omalla rahalla ostettavia palveluja. Emme kuulu palvelusetelin piiriin.

Lapsiperheiden kotipalvelu Jyväskylä, Muurame, Äänekoski, Petäjävesi | Kotiapu Solina

Lastenhoito

Vapaailta aikuisten kesken vai sairastuiko lapsesi kesken kiireisen viikon? Tilapäinen hoidon tarve ei kysy aikaa, paikkaa tai syytä. Tulemme sinne, missä meitä tarvitaan ja olemme joustavia: voit tilata hoitajan avuksesi satunnaiseen tarpeeseen tai sopia toistuvasta hoidosta.

Lapsiperheiden kotipalvelu Jyväskylä, Muurame, Äänekoski, Petäjävesi | Kotiapu Solina

Tukea vanhemmuuteen

Meillä on osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö, jonka kanssa voit keskustella myös lastenkasvatukseen liittyvistä haasteista.

Yrityssiivous Siivous Solina | Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame, Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Äänekoski

Kodinhoito

Kodinhoitajamme tuo helpotusta arjen pieniin ja suuriin askareisiin. Kodinhoitajan tehtävät on mahdollista sopia juuri sinun ja perheesi tarpeiden ja toiveiden mukaan. Työ voi olla esimerkiksi siivousta, ruoanlaittoa, pyykinpesua tai lastenhoitoa. Sinä kerrot, minkälaista apua meiltä tarvitset.

Lapsiperheiden kotipalvelu Jyväskylä, Muurame, Äänekoski, Petäjävesi | Kotiapu Solina

Palveluseteli

Kunta tai kuntayhtymä voi käyttää palveluseteliä järjestämissään sosiaali- ja terveyspalveluissa, joiden tuottamisesta vastaavat kunnan hyväksymät yksityiset palveluntuottajat. Palvelusetelijärjestelmässä kunta arvioi palveluntarpeen, myöntää palvelusetelin ja sitoutuu maksamaan asiakkaan hankkimat palvelut palvelusetelin arvoon asti. Palvelusetelin arvon päättää kunta.

Kotipalvelu on tarkoitettu tilapäiseksi palveluksi perheille, joilla on lyhytaikainen avun tai tuen tarve.

Palveluseteleistä voit kysyä oman asuinalueen lapsiperheiden kotipalvelun ohjaajalta, neuvolasta. Jos sait kunnastasi tai kaupungistasi palvelusetelin ota meihin yhteyttä niin tulemme sopimaan minkälaista avusta olet kiinnostunut ja teemme kanssasi palvelusopimuksen.

Miten voimme auttaa sinua?

Täytä ilmainen kotiavun tarpeesi kartoitus tai soita meille 040 934 6692.

Kotiapu Solinan toiminta-alueena on Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame,
Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen ja Äänekoski.

Muista kotitalousvähennys!

Kun teetät työn ennakkoperintärekisteriin merkityllä yrityksellä laskua vastaan, on vähennettävä määrä 40 % laskutetusta työstä. Vähennyksen enimmäismäärä on 3500 euroa (2022). Vähennys on henkilökohtainen, joten puolisot voivat saada vähennystä yhteensä 7000 euroa vuodessa. Omavastuun osuus on 100 euroa henkilöä kohden. Mikäli vähennyksen määrä ei ylitä yhden hengen enimmäismäärää, sitä ei kannata jakaa puolisoiden kesken, koska omavastuu vähennetään silloin kahteen kertaan.

Kotitalousvähennyksen voi käyttää kotisiivous- ja kodinhoitopalveluihin. Sopimusasiakkaamme saavat vuoden alussa koosteen jossa on kaikki tieto mitä verovähennyksen tekemiseen tarvitset.

PALVELUALUEEMME
Solina palvelee Keski-Suomen alueella. Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame, Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Äänekoski.

Käyntiosoite:
Kiinteistöpalvelu Solina Oy
Halmekatu 6
40340 JYVÄSKYLÄ

Postiosoite:
Kiinteistöpalvelu Solina Oy
Alimmaisentie 146
41140 KUIKKA

Y-tunnus: 2139869-5

OTA YHTEYTTÄ!

info@siivoussolina.fi
040 934 6692
→ Täytä siivoustarvekartoitus
→ Täytä kotipalvelujen tarvekartoitus
→ Omavalvontasuunnitelma
→ Siivouksen yleiset sopimusehdot
→ Tietosuojaseloste

Kiinteistöpalvelu Solina Oy  2139869-5 ottaa ensisijaisesti laskut vain verkkolaskuna.

Verkkolaskuosoite: 003721398695
Operaattori: 003708599126 (OpenText)

Olemme SSTL Puhtausala ry:n jäsen

Logo