Raivaussiivoukset

Siivous Solina

Siivoamme myös haastavat kohteet, joissa asunto voi olla missä minkälaisessa kunnossa tahansa. Miten voimme auttaa sinua? Täytä ilmainen kartoitus tai soita meille 040 934 6692.

TAI SOITA 040 934 6692

Haastavien kohteiden raivaussiivoukset

Olemme erikoistuneet haastaviin kohteisiin, oli asunto voi minkälaisessa kunnossa tahansa. Emme siitä hätkähdä ja teemme työmme ammattitaidolla. Meihin uskaltaa ottaa yhteyttä tilanteessa kuin tilanteessa, eikä asiassa ole hävettävää. Olemme vaitiolovelvollisia kaikista asioista. Olemme saaneet lukuisia kiitollisia asiakaspalautteita erinomaisesti hoidetusta työstä.
Palvelu sisältää perusteellisen huoneiston tyhjennyksen irtaimistosta ja tarpeen mukaisen siivouksen sekä irtaimen viennin jäteasemalle häätö tai kuolinpesätilanteissa, jolloin asunto jää asukkaalta siivoamatta ennen uuden asukkaan muuttamista huoneistoon.

Raivaussiivouspalvelua saatetaan tarvita myös tilanteissa, jossa asiakas kotiutuu esimerkiksi sairaalasta ja huoneisto tarvitsee ylläpitosiivouksen pohjaksi perusteellisen raivaussiivouksen. Tällaisissa tilanteissa asukas palaa takaisin huoneistoon ja voi myös olla paikan päällä raivaussiivousta suoritettaessa ja halutessaan osallistua siivoukseen ja järjestelemiseen.

Katso hinnastomme | Täytä siivoustarvekartoitus

Raivaussiivoukset Siivous Solina | Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame, Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Äänekoski

Miten voimme auttaa sinua?

Täytä ilmainen siivoustarpeesi kartoitus tai soita meille 040 934 6692.

Siivous Solinan toiminta-alueena on Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame,
Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen ja Äänekoski.

Tee ilmainen tarvekartoitus

Miten voimme auttaa sinua, perhettäsi tai yritystäsi?
Täytä ilmainen tarvekartoitus tai soita meille  040 934 6692

Muista kotitalousvähennys!

Kun teetät työn ennakkoperintärekisteriin merkityllä yrityksellä laskua vastaan, on vähennettävä määrä 40 % laskutetusta työstä. Vähennyksen enimmäismäärä on 3500 euroa (2022). Vähennys on henkilökohtainen, joten puolisot voivat saada vähennystä yhteensä 7000 euroa vuodessa. Omavastuun osuus on 100 euroa henkilöä kohden. Mikäli vähennyksen määrä ei ylitä yhden hengen enimmäismäärää, sitä ei kannata jakaa puolisoiden kesken, koska omavastuu vähennetään silloin kahteen kertaan.

Kotitalousvähennyksen voi käyttää kotisiivous- ja kodinhoitopalveluihin. Sopimusasiakkaamme saavat vuoden alussa koosteen jossa on kaikki tieto mitä verovähennyksen tekemiseen tarvitset.

PALVELUALUEEMME
Solina palvelee Keski-Suomen alueella. Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame, Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Äänekoski.

Käyntiosoite:
Kiinteistöpalvelu Solina Oy
Halmekatu 6
40340 JYVÄSKYLÄ

Postiosoite:
Kiinteistöpalvelu Solina Oy
Alimmaisentie 146
41140 KUIKKA

Y-tunnus: 2139869-5

OTA YHTEYTTÄ!

info@siivoussolina.fi
040 934 6692
→ Täytä siivoustarvekartoitus
→ Täytä kotipalvelujen tarvekartoitus
→ Omavalvontasuunnitelma
→ Siivouksen yleiset sopimusehdot
→ Tietosuojaseloste

Kiinteistöpalvelu Solina Oy  2139869-5 ottaa ensisijaisesti laskut vain verkkolaskuna.

Verkkolaskuosoite: 003721398695
Operaattori: 003708599126 (OpenText)

Olemme SSTL Puhtausala ry:n jäsen

Logo