Kodin tehopuhdistus

Siivous Solina

Meiltä saat sängyn ja sohvan syväpuhdistuksen, otsonoinnin tai ilmanpuhdistuksen samalla kun siivoamme muuten kotiasi. Tehopuhdistuksella huoneilmasta poistuu valtava määrä epäpuhtaksia! Miten voimme auttaa sinua? Täytä ilmainen kartoitus tai soita meille 040 934 6692.

TAI SOITA 040 934 6692

Tehopuhdistuksella kodista huippuraikas

Voit tilata normaalin siivouksen yhteyteen kotisi PRO-AQUA syväpuhdistuksen, otsonoinnilla toteutettavan hajunpoiston tai tehokkaan huoneilman puhdistuksen.

Syväpuhdistus

Ennennäkemätöntä puhtautta!

Sähkömoottoriharjalla varustettu PRO-AQUA syväpuhdistaa matot, sängyt, sohvat ja autot ennennäkemättömän puhtaiksi. Tehokas sähkömoottoriharja sopii myös kovien lattiapintojen puhdistamiseen, jolloin hankalakaan lika ei pääse pinttymään. Kaikki materiaalit pysyvät sähkömoottoriharjalla puhdistettuina siisteinä pitkään.

Kun me nukumme sängyssä, meistä irtoaa runsaasti ihosolukkoa. Ja se tahtoo jäädä sänkyysi tiukasti normaalista imuroinnista huolimatta. Ja kuollut ihosolukko on mm. pölypunkkien lempiruokaa! Sängyn vakumointi tappaa jopa pölypunkit! Syväpuhdistusmeneltemällä Pro-Aqua imee  vesisäiliöön sen hienommankin pölyn sekä kuolleet pölypunkit ja kuolleen ihosolukon yms. patjoista ja peitoista sekä tyynyistä. Sängyn vakumointi ja syväpuhdistus parantaa huomattavasti unen laatuasi sillä sinun on puhdistuksen jälkeen helpompi hengittää!

» Katso hinnastomme

PRO-AQUA Siivous Solina | Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame, Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Äänekoski

Otsonointi

Otsonointi perustuu voimakkaaseen hapetukseen, joka neutralisoi erittäin tehokkaasti myös epämiellyttäviä ja muutoin hankalasti poistettavia hajuja. Kyseessä on hajunpoistossa käytettävä laite, josta käytetään usein nimitystä otsonaattori. Laitteen avulla suoritettava otsonointi perustuu tyypillisesti uv-säteilyn, hapen ja kosteuden yhteisvaikutukseen. Otsonointilaitteissa eli otsonaattoreissa, on uv-säteilyä tuottava lamppu, joka yhdessä hapen ja kosteuden kanssa tuottaa otsonia. Näin tapahtuva otsonointi siis jäljittelee luonnossa tapahtuvaa otsonin syntymistä. Koneellisesti tehtävä otsonointi onkin usein tehokkain ja myös suhteellisen nopea tapa päästä eroon epämiellyttävistä hajuista.

Otsonaattori on siis hyvä apuväline erilaisten hajujen neutralisointiin ja se sopii moneen eri käyttökohteeseen.

Ei jatkuvaan käyttöön

Saman tilan otsonointia tulisi välttää toistuvasti ja usein. Mikäli samaa tilaa pitäisi puhdistaa otsononnilla tämän tästä, on viisainta lähteä selvittämään varsinaisen hajun lähdettä; eli vastausta kysymykseen: mikä saa hajun palaamaan tilaan.

» Katso hinnastomme

Kodin tehopuhdistus Siivous Solina | Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame, Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Äänekoski

Otsonaattorin käyttökohteita

  • tupakanhaju lähtee autosta tai asuinhuoneistosta erittäin tehokkaasti otsonaattorilla
  • muut ikävät hajut, kuten homeen hajun tai ummehtuneen hajun kesämökiltä tai veneestä
  • rakennusalalla toimivat yritykset puolestaan käyttävät otsonaattoria esimerkiksi vesivahinkojen yhteydessä syntyvien hajujen poistoon

Ilmanpuhdistus

Raikas ja hyvältä tuoksuva huoneilma!

Puhdistettu ja kosteustasapainoltaan oikea, ihanteellisen puhdas huoneilma suojaa limakalvoja ja vähentää immuunijärjestelmän kuormitusta.

Huoneistonpuhdistusjärjestelmä on allergikoille ja astmaatikoille äärimmäisen hyvä, koska hengitysteitä kiusaavat ilman epäpuhtaudet ja hiukkaset saadaan lähes 100% talteen. Samalla huoneilman kosteus kohoaa. Liian kuiva huoneilma saattaa johtaa jopa kroonisiin keuhko- ja hengityssairauksiin. Ilmanpuhdistus tekee hyvää hengitysteille.

Huoneilmanpuhdistuksen yhteydessä saat valintasi mukaan joko suolahoidon taikka mieleisesi tuoksuisen huoneilman: lisäämme veteen aitoa eteeristä öljyä taikka merisuolaa. Ilman puhdistamisteho on jopa 56 litraa sekunnissa, eli noin 3,4 m³ minuutissa! Saat automaattisesti huoneilmanpuhdistuksen tilaamalla kotisiivouksen meidän välineillämme suoritettuna. Huomaat eron!

» Katso hinnastomme

Kotisiivous Siivous Solina | Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame, Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Äänekoski

Tutustu myös Pro-Aqualla tehtävään kodin tehopuhdistukseen, hajujen poistamiseen otsonoinnilla, huoneilman raikastamispalveluunallergiasiivouksiin, ikkunanpesuihin, muuttosiivoukseen ja remonttisiivoukseen. Solinalta saat palvelut monenlaiseen tarpeeseen.

» Katso hinnastomme | » Tee siivoustarvekartoitus

Miten voimme auttaa sinua?

Täytä ilmainen siivoustarpeesi kartoitus tai soita meille 040 934 6692.

Siivous Solinan toiminta-alueena on Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame,
Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen ja Äänekoski.

Tee ilmainen tarvekartoitus

Miten voimme auttaa sinua, perhettäsi tai yritystäsi?
Täytä ilmainen tarvekartoitus tai soita meille  040 934 6692

Muista kotitalousvähennys!

Kun teetät työn ennakkoperintärekisteriin merkityllä yrityksellä laskua vastaan, on vähennettävä määrä 40 % laskutetusta työstä. Vähennyksen enimmäismäärä on 3500 euroa (2022). Vähennys on henkilökohtainen, joten puolisot voivat saada vähennystä yhteensä 7000 euroa vuodessa. Omavastuun osuus on 100 euroa henkilöä kohden. Mikäli vähennyksen määrä ei ylitä yhden hengen enimmäismäärää, sitä ei kannata jakaa puolisoiden kesken, koska omavastuu vähennetään silloin kahteen kertaan.

Kotitalousvähennyksen voi käyttää kotisiivous- ja kodinhoitopalveluihin. Sopimusasiakkaamme saavat vuoden alussa koosteen jossa on kaikki tieto mitä verovähennyksen tekemiseen tarvitset.

PALVELUALUEEMME
Solina palvelee Keski-Suomen alueella. Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame, Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Äänekoski.

Käyntiosoite:
Kiinteistöpalvelu Solina Oy
Halmekatu 6
40340 JYVÄSKYLÄ

Postiosoite:
Kiinteistöpalvelu Solina Oy
Alimmaisentie 146
41140 KUIKKA

Y-tunnus: 2139869-5

OTA YHTEYTTÄ!

info@siivoussolina.fi
040 934 6692
→ Täytä siivoustarvekartoitus
→ Täytä kotipalvelujen tarvekartoitus
→ Omavalvontasuunnitelma
→ Siivouksen yleiset sopimusehdot
→ Tietosuojaseloste

Kiinteistöpalvelu Solina Oy  2139869-5 ottaa ensisijaisesti laskut vain verkkolaskuna.

Verkkolaskuosoite: 003721398695
Operaattori: 003708599126 (OpenText)

Olemme SSTL Puhtausala ry:n jäsen

Logo