Allergiasiivous

Allergiasiivouksen tavoitteena on saada allergeenit kodissa mahdollisimman vähäisiksi. Kodin siisteyden merkitys korostuu etenkin silloin, kun perheessä on allergiasta kärsiviä jäseniä.

Miten voimme auttaa sinua?
Täytä ilmainen kartoitus tai soita meille 040 934 6692.

Pölyt kuriin allergiasiivouksella

Tehokas allergiasiivous toteutetaan Pro Aqua-huoneistoilmanpuhdistusjärjestelmällä eikä hienojakoinen allergisoiva pöly pääse enää palaamaan huoneilmaan.

Allergiasiivous

Allergisoivat partikkelit kuriin

Allergiasiivous toteutetaan Pro-Aqua -huoneistoilman­­puhdistusjärjestelmällä. Järjestelmän avulla ja normaalia tarkemmalla kotisiivouksella huoneilmasta saadaan poistettua lähes kaikki allergisoivat partikkelit. Laitteistossamme on erityisen hyvät karvanpoisto-ominaisuudet, pystymme poistamaan tekstiileistä ja kovilta pinnoilta lemmikkien karvat hyvin tarkasti.

Menetelmän ansioista hienojakoinen pöly ei imuroitaessa leviä takaisin huoneilmaan. Huoneilma voidaan myös suolata, mistä on apua hengitys- ja iho-oireista kärsiville. Myös tekstiilipohjaisten huonekalujen pesu! Allergiasiivouksissa kaikki pinnat imuroidaan Pro-Aqua -imurilla ja pyyhitään huolellisesti.

Kaikki käyttämämme aineet ovat myös ekologisia ja valittu niin, etteivät ne jätä vahvoja hajuja tai kemikaalijäämiä jälkeensä. Mahdollisuus myös täysin kemikalittomaan siivoukseen.

» Katso hinnastomme | Täytä siivoustarvekartoitus

 

Pro Aqua | allergiasiivous | Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame, Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Äänekoski.

Raikas ja puhdas huoneilma PRO-AQUAlla

Kuvittele sateen jälkeinen raikas ilma, jota tekee mieli hengittää keuhkojen täydeltä.

allergiasiivous
Pro Aqua | allergiasiivous | Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame, Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Äänekoski.

Pro-Aqua-puhdistuslaitteella saat saman raikkauden kotiisi. Pro-Aqua puhdistaa huoneilman, pinnat ja tekstiilit luonnollisesti.

Pro-Aqua toimii ilmanpuhdistuslaitteena, joka pesee ilmaa luonnonmukaisella menetelmällä. Koko huoneilma kulkee laitteen läpi ja laite sitoo pölyn vesisäiliöön. Tilalle tulee puhdasta, kosteutettua ilmaa, jota on virkistävää ja terveellistä hengittää.

Vesisäiliöön voidaan lisätään suolaa tällöin pystytään hyödyntämään suolapitoisen ilman terveysvaikutukset kotioloissa: väsymys helpottaa, iho puhdistuu ja hengityselimistön oireet vähenevät.  Lisäämällä PRO-AQUAan luonnollista eteeristä öljyä kotiin saadaan miellyttävä tuoksu.

» Katso hinnastomme


Miten voimme auttaa sinua?

Täytä ilmainen siivoustarpeesi kartoitus tai soita meille 040 934 6692.

Siivous Solinan toiminta-alueena on Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame,
Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen ja Äänekoski.

Muista kotitalous­vähennys!

Kun teetät työn ennakkoperintärekisteriin merkityllä yrityksellä laskua vastaan, on vähennettävä määrä 40 % laskutetusta työstä. Vähennyksen enimmäismäärä on 3500 euroa (2022). Vähennys on henkilökohtainen, joten puolisot voivat saada vähennystä yhteensä 7000 euroa vuodessa. Omavastuun osuus on 100 euroa henkilöä kohden. Mikäli vähennyksen määrä ei ylitä yhden hengen enimmäismäärää, sitä ei kannata jakaa puolisoiden kesken, koska omavastuu vähennetään silloin kahteen kertaan.

Kotitalousvähennyksen voi käyttää esimerkiksi kotisiivous-, kodinhoito- tai senioripalveluihin. Sopimusasiakkaamme saavat vuoden alussa koosteen jossa on kaikki tieto mitä verovähennyksen tekemiseen tarvitset.

Tee ilmainen siivoustarvekartoitus

Miten voimme auttaa sinua, perhettäsi tai yritystäsi?
Täytä ilmainen siivoustarvekartoitus tai soita meille  040 934 6692

Siivouspalvelu Solina | Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame, Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Äänekoski.

SIIVOUKSET ALUEELLA:
Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame, Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Äänekoski.

OTA YHTEYTTÄ!

info@siivoussolina.fi
040 934 6692
→ Täytä tarvekartoituslomake
→ Omavalvontasuunnitelma

Laskutustiedot:
Onnen Matkat Oy, Y-tunnus 2139869-5
Alimmaisentie 146, 41140 KUIKKA
Verkkolaskuosoite ja OVT -tunnus: 003728348199
Välittäjän tunnus: BAWCFI22