Allergiasiivous

Siivous Solina

Allergiasiivouksen tavoitteena on saada allergeenit kodissa mahdollisimman vähäisiksi. Kodin siisteyden merkitys korostuu etenkin silloin, kun perheessä on allergiasta kärsiviä jäseniä. Miten voimme auttaa sinua? Täytä ilmainen kartoitus tai soita meille 040 934 6692.

TAI SOITA 040 934 6692

Pölyt kuriin allergiasiivouksella

Tehokas allergiasiivous toteutetaan Pro Aqua-huoneistoilmanpuhdistusjärjestelmällä eikä hienojakoinen allergisoiva pöly pääse enää palaamaan huoneilmaan.

Allergiasiivous

Allergisoivat partikkelit kuriin

Allergiasiivouksessa käymme läpi kaikki pinnat allergeeniä poistavalla puhdistumenetelmällä PRO-AQUA- tai RAINBOW-vesisuodatin -imurilla. Vaikeasti puhdistettavissa pinnoissa voimme käyttää tehokasta EV:n kuivahöyrypuhdistusmeneltemää, jolla saamme esimerkiksi lämpöpattereiden välit ja lattialistat täysin puhtaiksi.

» Katso hinnastomme | Täytä siivoustarvekartoitus

PRO-AQUA Siivous Solina | Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame, Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Äänekoski

Raikas ja puhdas huoneilma PRO-AQUAlla

Kuvittele sateen jälkeinen raikas ilma, jota tekee mieli hengittää keuhkojen täydeltä.

Imurina käytämme Pro AQUAA,  jolla saamme siivouksen yhteydess puhdistettua myös huoneilman. Hyvästi pöly, tervetuloa raikas ilma! Erinomainen allergiaperheissä tai astamaatikoilla.

PRO-AQUAn ja RAINBOW'n toiminta perustuu vesisuodatin- ja separaattoritekniikkaan, joka on yksinkertainen mutta samalla erittäin nerokas. Separaattorin ja veden yhdistelmä ei jätä mitään mahdollisuuksia pölylle ja lialle. Suodatustehokkuus on jopa 99,9995 %, jolloin huoneilmaan ei jää pölyä eikä mikrobeja. Niiden sijaan tilalle tulee puhdasta, raikasta ja kosteutettua ilmaa, jota on helppoa ja terveellistä hengittää.

» Katso hinnastomme

Kotisiivous Siivous Solina | Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame, Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Äänekoski

Allergiasiivouksemme on tehokas monivaiheinen siivoustoimenpide, joka on huomattavasti työläämpi kuin vaikka muuttosiivous. Puhdistusaineet ovat allergiaystävällisiä, joissa ei ole liuotin- tai kloriittipitoisia aineyhdistelmiä.

Allergiasiivouksessa käytämme uusia mikrokuituliioja tai kertakäyttöisiä biohajovia liinoja, joilla pyyhitään yksi valittu pinta, ja sen jälkeen otetaan uusi liina. Tällä varmistamme sen, ettei allergeeniä vain levitetä ympäri huoneistoa, vaan se saadaan pinnoilta pois.

Mikäli kohteessa on allergisoivan pölyn (hilseen) lisäksi kotieläimen ominaistuoksua niin otsonointi soveltuu hyvin asunnon ilman raikastamiseen. Otsonointi poistaa ilmasta epäpuhtauksia ja siten myös kotieläimien ominaistuoksua.

Allergiasiivous sisältää:

Ensin imuroidaan Pro Aqualla kaikki pinnat niin ylä- kuin alapölytkin sekä listat, tulisijat, katot seinät, kaapit, lattiat ja kaikki huoneet.
Pattereiden imurointi / puhallus tai patteriharjalla välien ottaminen, mikäli harjan saa väliin.

Keittiö/ kodinhoitohuone

Kaapit, laatikostot, roska-astiat, pöytätasot, välitilän laatat, altaat ja hanat näiden pintojen pyyhintä/puhdistus kauttaaltaan.
Kaapistojen yläpölyt mikäli ei ole sokkelia ylhäällä.
Lieden, liesituulettimen ja uunin pesu, myös uunin takaa ja sivuilta.
Jääkaapin sekä pakastimen sisäpuolien ja ulkopuolien puhdistus (asukas sulattanut). Jää/pakastinkaappi vedetään myös pois paikoiltaan ja imuroidaan alta ja takaa.

Kylpyhuone, wc ja asuntoon kuuluva sauna

Allas, hanat, allaskaappi, kaakelit, wc-istuin, ja lattiakaivo: puhdistus.
Saunan pesu: seinäpaaneelien, lauteiden, lattioiden ja lattiakaivon puhdistus.

Kaikki tilat

Ovien ja kahvojen pyyhkiminen kauttaaltaan sekä karmit, myös ulko-ovi sisältä.
Seinien pyyhintä.
Seinässä tai katossa olevien ilmastointiventiilien imurointi.
Kaapistojen/liukuovikaappien pyyhkiminen (keittiö,  kodinhoitohuone, makuuhuoneet, eteinen jne…)
Koko asunnon ikkunoiden ja peilipintojen pesu (ainakin sisäpinnat, ulkopinnat olosuhteiden salliessa tai erikseen sovittaessa). Pakkasilla parvekelasien tai ulkoikkunoiden pesu sään salliessa.
Koko asunnon lattioiden ja lattialistojen pesu.

Tutustu myös Pro-Aqualla tehtävään kodin tehopuhdistukseen, hajujen poistamiseen otsonoinnilla, huoneilman raikastamispalveluunallergiasiivouksiin, ikkunanpesuihin, muuttosiivoukseen ja remonttisiivoukseen. Solinalta saat palvelut monenlaiseen tarpeeseen.

» Katso hinnastomme | » Tee siivoustarvekartoitus

Miten voimme auttaa sinua?

Täytä ilmainen siivoustarpeesi kartoitus tai soita meille 040 934 6692.

Siivous Solinan toiminta-alueena on Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame,
Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen ja Äänekoski.

Tee ilmainen tarvekartoitus

Miten voimme auttaa sinua, perhettäsi tai yritystäsi?
Täytä ilmainen tarvekartoitus tai soita meille  040 934 6692

Muista kotitalousvähennys!

Kun teetät työn ennakkoperintärekisteriin merkityllä yrityksellä laskua vastaan, on vähennettävä määrä 40 % laskutetusta työstä. Vähennyksen enimmäismäärä on 3500 euroa (2022). Vähennys on henkilökohtainen, joten puolisot voivat saada vähennystä yhteensä 7000 euroa vuodessa. Omavastuun osuus on 100 euroa henkilöä kohden. Mikäli vähennyksen määrä ei ylitä yhden hengen enimmäismäärää, sitä ei kannata jakaa puolisoiden kesken, koska omavastuu vähennetään silloin kahteen kertaan.

Kotitalousvähennyksen voi käyttää kotisiivous- ja kodinhoitopalveluihin. Sopimusasiakkaamme saavat vuoden alussa koosteen jossa on kaikki tieto mitä verovähennyksen tekemiseen tarvitset.

PALVELUALUEEMME
Solina palvelee Keski-Suomen alueella. Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame, Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Äänekoski.

Käyntiosoite:
Kiinteistöpalvelu Solina Oy
Halmekatu 6
40340 JYVÄSKYLÄ

Postiosoite:
Kiinteistöpalvelu Solina Oy
Alimmaisentie 146
41140 KUIKKA

Y-tunnus: 2139869-5

OTA YHTEYTTÄ!

info@siivoussolina.fi
040 934 6692
→ Täytä siivoustarvekartoitus
→ Täytä kotipalvelujen tarvekartoitus
→ Omavalvontasuunnitelma
→ Siivouksen yleiset sopimusehdot
→ Tietosuojaseloste

Kiinteistöpalvelu Solina Oy  2139869-5 ottaa ensisijaisesti laskut vain verkkolaskuna.

Verkkolaskuosoite: 003721398695
Operaattori: 003708599126 (OpenText)

Olemme SSTL Puhtausala ry:n jäsen

Logo