Remonttisiivous

Siivous Solina

Remontin jälkeen pölyä on yleensä ihan joka paikassa. Teemme kokemuksella remonttisiivoukset vaativiinkin kohteisiin. Hyvin siivottuun kotiin on turvallista muuttaa perheen pienimpienkin kanssa. Miten voimme auttaa sinua? Täytä ilmainen kartoitus tai soita meille 040 934 6692.

TAI SOITA 040 934 6692

Remonttisiivous

Helpota työtaakkaasi remonttikiireen keskellä

Remontin jälkeen pölyä on yleensä ihan joka paikassa. Teemme kokemuksella remonttisiivoukset vaativiinkin kohteisiin. Käytämme vesisuodatteista järjestelmää, joka vangitsee hienoistakin hienoimman pölyn pois hengitysilmasta.

Kaikki uudet pinnat eivät aina tarvitse pesua, usein imurointi pintoihin riittää (seinät, katot, yms). Käytämme naarmuttamattomia luonnonharjassuulakkeita, ja lopuksi on tärkeää tehdä huoneilmanpuhdistus, jossa vangitaan loputkin hengitystiet tukkivat pölyt pois vesisäiliöön. Laitteen poistoilma on 99,996 % puhdasta ja hieman kosteutunutta. Remonttisiivous helpottaa huomattavasti kiireistä arkea.

Hyvin siivottuun kotiin on turvallista muuttaa perheen pienimpienkin kanssa. Jos haluat, että homma hoituu ja lopputulos on huikea, ota yhteyttä! Myös nämä palvelut ovat yleensä vähennyskelpoisia, -50 % verotuksessa!

» Katso hinnastomme | Tee siivoustarvekartoitus

Kotisiivous Siivous Solina | Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame, Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Äänekoski

Tutustu Pro-Aqualla tehtävään kodin tehopuhdistukseen, hajujen poistamiseen otsonoinnilla, huoneilman raikastamispalveluunallergiasiivouksiin, ikkunanpesuihin, muuttosiivoukseen ja remonttisiivoukseen. Solinalta saat palvelut monenlaiseen tarpeeseen.

» Katso hinnastomme | » Tee siivoustarvekartoitus

Miten voimme auttaa sinua?

Täytä ilmainen siivoustarpeesi kartoitus tai soita meille 040 934 6692.

Siivous Solinan toiminta-alueena on Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame,
Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen ja Äänekoski.

Tee ilmainen tarvekartoitus

Miten voimme auttaa sinua, perhettäsi tai yritystäsi?
Täytä ilmainen tarvekartoitus tai soita meille  040 934 6692

Muista kotitalousvähennys!

Kun teetät työn ennakkoperintärekisteriin merkityllä yrityksellä laskua vastaan, on vähennettävä määrä 40 % laskutetusta työstä. Vähennyksen enimmäismäärä on 3500 euroa (2022). Vähennys on henkilökohtainen, joten puolisot voivat saada vähennystä yhteensä 7000 euroa vuodessa. Omavastuun osuus on 100 euroa henkilöä kohden. Mikäli vähennyksen määrä ei ylitä yhden hengen enimmäismäärää, sitä ei kannata jakaa puolisoiden kesken, koska omavastuu vähennetään silloin kahteen kertaan.

Kotitalousvähennyksen voi käyttää kotisiivous- ja kodinhoitopalveluihin. Sopimusasiakkaamme saavat vuoden alussa koosteen jossa on kaikki tieto mitä verovähennyksen tekemiseen tarvitset.

PALVELUALUEEMME
Solina palvelee Keski-Suomen alueella. Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame, Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Äänekoski.

Käyntiosoite:
Kiinteistöpalvelu Solina Oy
Halmekatu 6
40340 JYVÄSKYLÄ

Postiosoite:
Kiinteistöpalvelu Solina Oy
Alimmaisentie 146
41140 KUIKKA

Y-tunnus: 2139869-5

OTA YHTEYTTÄ!

info@siivoussolina.fi
040 934 6692
→ Täytä siivoustarvekartoitus
→ Täytä kotipalvelujen tarvekartoitus
→ Omavalvontasuunnitelma
→ Siivouksen yleiset sopimusehdot
→ Tietosuojaseloste

Kiinteistöpalvelu Solina Oy  2139869-5 ottaa ensisijaisesti laskut vain verkkolaskuna.

Verkkolaskuosoite: 003721398695
Operaattori: 003708599126 (OpenText)

Olemme SSTL Puhtausala ry:n jäsen

Logo