Remonttisiivous

Remontin jälkeen pölyä on yleensä ihan joka paikassa. Teemme kokemuksella remonttisiivoukset vaativiinkin kohteisiin. Hyvin siivottuun kotiin on turvallista muuttaa perheen pienimpienkin kanssa.

Miten voimme auttaa sinua?
Täytä ilmainen kartoitus tai soita meille 040 934 6692.

Remonttisiivous

Helpota työtaakkaasi remonttikiireen keskellä

Remontin jälkeen pölyä on yleensä ihan joka paikassa. Teemme kokemuksella remonttisiivoukset vaativiinkin kohteisiin. Käytämme vesisuodatteista järjestelmää, joka vangitsee hienoistakin hienoimman pölyn pois hengitysilmasta.

Kaikki uudet pinnat eivät aina tarvitse pesua, usein imurointi pintoihin riittää (seinät, katot, yms). Käytämme naarmuttamattomia luonnonharjassuulakkeita, ja lopuksi on tärkeää tehdä huoneilmanpuhdistus, jossa vangitaan loputkin hengitystiet tukkivat pölyt pois vesisäiliöön. Laitteen poistoilma on 99,996 % puhdasta ja hieman kosteutunutta. Remonttisiivous helpottaa huomattavasti kiireistä arkea.

Hyvin siivottuun kotiin on turvallista muuttaa perheen pienimpienkin kanssa. Jos haluat, että homma hoituu ja lopputulos on huikea, ota yhteyttä! Myös nämä palvelut ovat yleensä vähennyskelpoisia, -50 % verotuksessa!

» Katso hinnastomme | Tee siivoustarvekartoitus

Remonttisiivous | Siivouspalvelu Solina | Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame, Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Äänekoski

Miten voimme auttaa sinua?

Täytä ilmainen siivoustarpeesi kartoitus tai soita meille 040 934 6692.

Siivous Solinan toiminta-alueena on Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame,
Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen ja Äänekoski.

Muista kotitalous­vähennys!

Kun teetät työn ennakkoperintärekisteriin merkityllä yrityksellä laskua vastaan, on vähennettävä määrä 40 % laskutetusta työstä. Vähennyksen enimmäismäärä on 3500 euroa (2022). Vähennys on henkilökohtainen, joten puolisot voivat saada vähennystä yhteensä 7000 euroa vuodessa. Omavastuun osuus on 100 euroa henkilöä kohden. Mikäli vähennyksen määrä ei ylitä yhden hengen enimmäismäärää, sitä ei kannata jakaa puolisoiden kesken, koska omavastuu vähennetään silloin kahteen kertaan.

Kotitalousvähennyksen voi käyttää esimerkiksi kotisiivous-, kodinhoito- tai senioripalveluihin. Sopimusasiakkaamme saavat vuoden alussa koosteen jossa on kaikki tieto mitä verovähennyksen tekemiseen tarvitset.

Tee ilmainen siivoustarvekartoitus

Miten voimme auttaa sinua, perhettäsi tai yritystäsi?
Täytä ilmainen siivoustarvekartoitus tai soita meille  040 934 6692

Siivouspalvelu Solina | Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame, Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Äänekoski.

SIIVOUKSET ALUEELLA:
Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame, Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Äänekoski.

OTA YHTEYTTÄ!

info@siivoussolina.fi
040 934 6692
→ Täytä tarvekartoituslomake
→ Omavalvontasuunnitelma

Laskutustiedot:
Onnen Matkat Oy, Y-tunnus 2139869-5
Alimmaisentie 146, 41140 KUIKKA
Verkkolaskuosoite ja OVT -tunnus: 003728348199
Välittäjän tunnus: BAWCFI22