Lattian vahaus

Siivous Solina

Lattian vahaus on erinomainen keino saavuttaa kuluneeseenkin lattiapintaan kestävä ja siisti pinta. Miten voimme auttaa sinua? Täytä ilmainen kartoitus tai soita meille 040 934 6692.

TAI SOITA 040 934 6692

Vahattu lattia pysyy puhtaana

Lattian vahaus on erinomainen keino saavuttaa kuluneeseenkin lattiapintaan kestävä ja siisti pinta. Puhtaanapito helpottuu kun lattia on vahattu. Lattiavahan tarkoitus on muodostaa puhdistetulle lattiapinnalle suojaava kalvo, joka ehkäisee kulumista. Lattian kuluminen vähenee huomattavasti, sillä kiinteä pinnoite estää rasitteen kohdistumisen suoraan lattian pintamateriaaliin.

Lattian vahausurakka aloitetaan vanhan vahan poistamisella ja lattioiden huolellisella peruspesulla. Uutta vahaa ei koskaan levitetä suoraan vanhan vahan päälle.

Vahauksen uusiminen

Suojakäsittelyt tulee uusia riittävän usein, jotta ne pitävät lattiat parhaassa mahdollisessa kunnossa. Vahauksella saadaan aikaan hämmästyttävän hyviä tuloksia, kun homma tehdään kunnolla. Vahaus voidaan toteuttaa isoissa tai pienissä tiloissa. Kalusteita voidaan siirrellä pois vahauksen tieltä tilan sisällä.

Meidän avullamme kuluneetkin lattiat uudistuvat huolellisen pesun, vanhan vahan poiston sekä uuden vahauksen ansiosta. Teemme vahauksia pääsääntöisesti koneellisena, mutta tarvittaessa myös käsinvahauksena.

Tilaa meiltä vahaukset:

  • linoleumlattialle
  • parketille
  • hovilaatalle
  • kivilattioille
  • muovimatoille jne..

Lattian peruspesut, vahanpoistot ja  vahaukset teemme ammattitaidolla pieniin ja isoihin tiloihin. Pyydä tarjous!

Tutustu Pro-Aqualla tehtävään kodin tehopuhdistukseen, hajujen poistamiseen otsonoinnilla, huoneilman raikastamispalveluunallergiasiivouksiin, ikkunanpesuihin, muuttosiivoukseen ja remonttisiivoukseen. Solinalta saat palvelut monenlaiseen tarpeeseen.

» Katso hinnastomme | » Tee siivoustarvekartoitus

Miten voimme auttaa sinua?

Täytä ilmainen siivoustarpeesi kartoitus tai soita meille 040 934 6692.

Siivous Solinan toiminta-alueena on Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame,
Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen ja Äänekoski.

Tee ilmainen tarvekartoitus

Miten voimme auttaa sinua, perhettäsi tai yritystäsi?
Täytä ilmainen tarvekartoitus tai soita meille  040 934 6692

Muista kotitalousvähennys!

Kun teetät työn ennakkoperintärekisteriin merkityllä yrityksellä laskua vastaan, on vähennettävä määrä 40 % laskutetusta työstä. Vähennyksen enimmäismäärä on 3500 euroa (2022). Vähennys on henkilökohtainen, joten puolisot voivat saada vähennystä yhteensä 7000 euroa vuodessa. Omavastuun osuus on 100 euroa henkilöä kohden. Mikäli vähennyksen määrä ei ylitä yhden hengen enimmäismäärää, sitä ei kannata jakaa puolisoiden kesken, koska omavastuu vähennetään silloin kahteen kertaan.

Kotitalousvähennyksen voi käyttää kotisiivous- ja kodinhoitopalveluihin. Sopimusasiakkaamme saavat vuoden alussa koosteen jossa on kaikki tieto mitä verovähennyksen tekemiseen tarvitset.

PALVELUALUEEMME
Solina palvelee Keski-Suomen alueella. Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame, Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Äänekoski.

Käyntiosoite:
Kiinteistöpalvelu Solina Oy
Halmekatu 6
40340 JYVÄSKYLÄ

Postiosoite:
Kiinteistöpalvelu Solina Oy
Alimmaisentie 146
41140 KUIKKA

Y-tunnus: 2139869-5

OTA YHTEYTTÄ!

info@siivoussolina.fi
040 934 6692
→ Täytä siivoustarvekartoitus
→ Täytä kotipalvelujen tarvekartoitus
→ Omavalvontasuunnitelma
→ Siivouksen yleiset sopimusehdot
→ Tietosuojaseloste

Kiinteistöpalvelu Solina Oy  2139869-5 ottaa ensisijaisesti laskut vain verkkolaskuna.

Verkkolaskuosoite: 003721398695
Operaattori: 003708599126 (OpenText)

Olemme SSTL Puhtausala ry:n jäsen

Logo